Betingelser og vilkår for RabatNinja.dk

Senest opdateret: 15-11-2019

1. Om RabatNinja.dk

RabatNinja er en tjeneste hvor brugerne får betaling, eller nærmere betegnet en cashback, ved at gennemføre et køb igennem vore samarbejdspartnere.

1.1 Kontaktoplysninger

RabatNinja
CVR nr.: 30292707
Email: kontakt@rabatninja.dk

2.    Profil og brug af RabatNinja

2.1 Ved at bruge vores hjemmeside bekræfter du, at du har læst, forstået og accepterer nærværende betingelser og vilkår.

2.2 RabatNinja fungerer kun som mellemled mellem dig og samarbejdspartneren hvilket betyder at alle aspekter vedrørende din handel skal forgå direkte med den valgte samarbejdspartner.

2.3 For at benytte sig af tjenesten skal du oprette en profil ved som minimum at angive for- og efternavn samt e-mailadresse. Såfremt du ikke afgiver ovennævnte oplysninger, kan der ikke oprettes en profil.

2.4 Ved oprettelse af din profil skal du vælge en adgangskode. Denne adgangskode er personlig og må ikke udleveres til andre eller på anden vis lade andre få adgang til denne. I tilfælde af at du må have mistanke til at din adgangskode eller profil bliver misbrugt, skal du henvende dig til RabatNinja hurtigst muligt. Din kode opbevares af RabatNinja i krypteret form hvorfor der ikke dækkes eventuelle tab af optjent beløb hvis din kode er anvendt.

2.5 Der optjenes et givent beløb hver gang at brugeren gennemfører et korrekt køb hos en af RabatNinja’s samarbejdspartnere. Dette beløb fastsættes på baggrund af den angivne samarbejdspartners procentsats ud fra det betalte beløb eksklusiv fragt og gebyrer.

2.6 Der udbetales ikke cashback såfremt at du annullerer dit køb, at købet ikke registreres korrekt i samarbejdspartnerens og/eller vores system, at der blokeres for cookies eller at du har fået slettet din cookies på anden måde.

2.7 Efter hvert korrekt gennemført køb kan der gå op til 45 dage før din cashback bliver bekræftet. Gennemsnitligt går der kun op til 30 dage eller derunder.

2.8 RabatNinja kan ikke holdes ansvarlig i forbindelse med køb hos samarbejdspartnere i forbindelse med reklamationer, klager eller lignende omstændigheder.

3.    Udbetaling af opsparet beløb

3.1 Det optjente beløb, når det overstiger et bekræftet beløb af 100 kr., kan udbetales ved enten at bruge disse på et Supergavekort eller ved bankoverførelse til en dansk bankkonto.

3.2 Gebyrer eller andre omkostninger i forbindelse med udbetalinger, uanset hvilken, vil blive fratrukket brugerens bekræftede beløb. RabatNinja opkræver ikke nogen gebyrer i forbindelse med udbetalingen.

4.    Kommunikation og Markedsføring

4.1 RabatNinja kan udsende nyhedsbreve, serviceinformationer samt andet markedsføringsmateriale til den email som er blevet brugt til at oprette profilen med.

4.2 RabatNinja er berettiget til at foretage ændringer i betingelser og vilkår. Såfremt dette skulle være tilfældet vil der blive sendt en information ud via email.

4.3 Du kan som modtager af nyhedsbreve samt andet materiale altid blive frameldt dette såfremt dette ønskes.

4.4 RabatNinja deler ikke dine oplysninger til tredjepart uden at have fået dit samtykke til dette.

5.    Ændringer i betingelser og vilkår

5.1 RabatNinja er berettiget til at foretage ændringer af denne databeskyttelsespolitik, f.eks. som følge af ændringer i hjemmesidens opbygning eller funktionalitet. Hvis der er tale om væsentlige ændringer vil der blive sendt en information ud via e-mail.

Det vil altid fremgå øverst på siden, hvornår persondatapolitikken senest er opdateret.